Elektronik Sigara İçin Mobil Uygulamaları

0
6100

Akıllı telefonlar artık hayatımızın her yerinde! Sigara bağımlıları için aynı şeyi elektronik sigara için de söyleyebiliriz. Sitemiz blogvaper.com ‘da daha önce “klon elektronik sigaraları nasıl anlarsınız?” başlıklı bir yazı yazarak kullanıcıları sahte e-sigara cihazları konusunda bilgilendirmeye çalışmıştık. Özellikle sahte SMOK e-sigaraları kolayca anlamak için VapingTour uygulamasından ve iOS işletim sisteminde bu uygulamayı nasıl kullanabileceğinizden söz etmiştik. Bugün ise, e-sigaracılar için kullanışlı mobil uygulamalar konusunu ele alacak ve bu uygulamaları nasıl indirebileceğinizden özelliklerine kadar her konuda size bilgi vermeye özen göstereceğiz.

Vaffle Uygulaması
Vaffle aplikasyonVaffle, e sigara kullanan herkese hitap eden bir cep telefonu uygulaması. Android ve iOS işletim sistemleri için kullanılan elektronik sigara uygulaması Vaffle aynı zamanda ücretsiz ve bu yüzden her kullanıcıya hitap ediyor. Vaffle uygulaması için elektronik sigara kullanıcıları için özel olarak hazırlanmış bir Instagram da denebilir. Facebook ve Youtube’ un e-sigara kullanıcılarına çok arkadaşça davrandıkları söylenemez ve Vaffle, bu boşluğu farklı aplikasyon yapısı ile doldurmayı başarıyor.

Vaffle E-Sigara Aplikasyonu İle Neler Yapılabilir?
Vaffle ile yapabileceğiniz pek çok şey var. Android ve iOS için indirebileceğiniz bu harika e-sigara aplikasyonu bedava olduğu için oldukça popüler ve yerli – yabancı pek çok elektronik sigara kullanıcısına hitap ediyor. Vaffle ile;

•Kendi e-sigara videolarınızı siteye yükleyebilir ve diğer kullanıcılar ile paylaşabilir,
•Günde ne kadar elektronik sigara kullandığınızı siteye girerek siteyi bir günlük gibi kullanabilir,
•Marka ve modeli ne olursa olsun tüm elektronik sigara, coil (bobin) ve atomizer tanklar hakkında bilgi alabilir
•Kendi e-likitlerinizi yapmak için ayrıntılı bir rehber ve hesaplama aracı bulabilir,
•Dünya çapında sizinle aynı marka ve modeldeki elektronik sigara kullanıcıları ile iletişim kurabilirsiniz.

vaffle-app

Vaffle, elektronik sigara kullanıcıları için kullanışlı pek çok farklı aracı sizlere sunuyor. Üstelik hem Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler hem de iOS kullanıcıları için verdiğimiz linklerden telefonunuza kolayca indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak Vaffle, yerli bir e-sigara uygulaması olmadığı için, iyi derecede İngilizce gerektiriyor ki bu, uygulamanın tek olumsuz yanı.

Vape Boss E-Sigara Mobil Uygulaması
Temiz ve renkli bir arayüzü bulunan Vape Boss, ücretsiz olarak hem iOS hem de Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlere indirilebiliyor. Renkli ve basit arayüzüne karşın Vape Boss Aplikasyonu basit bir uygulama olmasının da ötesinde adeta elektronik sigara kullanıcıları için tasarlanmış mobil bir platform ve gerçekten kendisinden beklenmeyecek derecede detaylı.

Eğer yurt dışına sık çıkan biriyseniz Vaper Boss işinize yarayabilir hatta bu platformda kendi işinizi dahi kurabilirsiniz. Ülkemizde kullanım alanı kısıtlı olan uygulama (ülkemizde ve dünyanın bazı bölgelerinde e-sigara kullanmak yasaktır, blogumuzdan bu ülkeleri kolaylıkla öğrenebilirsiniz) bedava olduğu için popüler.

Oldukça detaylı bir yapısı olan Vape Boss, Android ve iOS işletim sistemini kullanan telefon ve tabletlerle kolaylıkla kullanılabilir. Ancak iOS’ da ve Google Play’ de zaman zaman uygulama marketlerden çeşitli nedenlerle kaldırılıyor. Uygulamadan maksimum verim almak için ise yabancı dil elbette ki şart. Uygulamayı Vape Boss kelimeleri ile Google Play’ de aratabilir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ohm’s Law Elektronik Sigara İçin Mobil Uygulama
ohms-lawOhm’s Law, elektronik sigara kullanıcılarının sık sık birbirlerine karıştırdıkları ohm, watt ve mAh ve güç terimlerinin birbirleri ile olan ilişkilerini çok daha iyi anlamanızı sağlıyor. Kulağa garip gelebilir ancak özellikle bir mod elektronik sigara kullanıyorsanız coil – bobin tellerinden geçen elektrik enerjisi miktarı, direnç ve volt gibi unsurlar sizin için önemli olabilir. Bu durumda Ohm’s Law sizler için uygun bir elektronik sigara mobil uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Uygulama Android’ de bulunmuyor, iOS’ da ise aplikasyon marketinden kaldırılmadığında uygulamayı indirebilirsiniz. Ancak aplikasyonun iOS versiyonunda uygulama içi satın alma ile aplikasyonun araçlarını geliştirme imkanı bulabiliryorsunuz. Ohm’s Law, fazla buhar elde etmek için yüksek watt değerlerinde çekim yapmak isteyen mod kullanıcılarına hitap ediyor. Link üzerinden iOS versiyonuna ulaşabilir ve uygulamayı şimdi indirebilirsiniz.

The Vape Tool Elektronik Sigara Aplikasyonu
the-vape-toolElektronik sigara mobil uygulamalarının pek çoğu, sizlere özellkle coil (bobin) hesabı konusunda yüzeysel bilgi verir. Ancak The Vape Tool , özellikle bir mod elektronik sigara kullanıyorsanız ve farklı bobin telleri kullanıyorsanız, The Vape Tool sizler için vazgeçilmez bir e-sigara mobil uygulamasıdır.

The Vape Tool özellikle farklı tel çeşitleri ile kendi coil sarımlarınızı yapmanızı sağlayan bir uygulama olduğu için son derece başarılı. Uygulama sayesinde farklı sarım tellerinin direnç seviyesi, hangi watt değerlerinde kullanılabileceği gibi pek çok farklı konu hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

the-vape-tool

Özellikle son yıllarda pek çok elektronik sigara kullanıcısının kendi coil – bobin yapılarını oluşturduklarını söyleyebiliriz. Eğer siz de kendi atomizer coil bobin yapılarınızı sarıyorsanız link üzerinden The Vape Tool iOS versiyonuna ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. App Store’ da bulunmayan bu elektronik sigara aplikasyonunun reklamlı versiyonu ücretsiz ancak reklam görmeye tahammülünüz yoksa, küçük bir ücret karşılığında uygulamayı rahatlıkla satın alabiliyorsunuz. The Vape Tool Android Link ile uygulamayı telefon veya tabletinize indirebilirsiniz.

E-Liquid Calculator Aplikasyonu
e-liquid-calculatorÜlkemizde elektronik sigara ve e-likit içeriklerinin fiyatlarının sürekli değişkenlik göstermesi, deneyimli olsun olmasın pek çok e-sigaracının kendi e-likit ve premium likit içeriklerini yapmalarına neden oluyor. Elbette kaliteli bir hazır premium likit veya e-likit içeriğinin verdiği hazzı bir evyap likit içeriğinin vermesi son derece zor. E-Liquid Calculator , kendi e-likit ve premium e-likit içeriklerini hazırlamayı düşünen e-sigara kullanıcıları için son derece kaliteli bir uygulama.

E-Liquid Calculator aplikasyonu sayesinde, bir e-likit yapacakken hangi katkı maddesinden ne kadar katmanız gerektiğini hesaplayabilir ve benzersiz aromalı e-likit içerikleri yapabilirsiniz. PG – VG, aroma ve baz nikotin dengesine E-Liquid Calculator ile karar verebilir ve harika e-likit içerikleri meydana getirebilirsiniz. Sadece Android telefon ve tabletler için indirilip kullanılabilen E-Liquid Calculator, aynı zamanda birbirinden farklı e-likit tariflerine birkaç tıklama ile ulaşmanızı sağlıyor. Link üzerinden Android cihazlar için aplikasyonu bedava indirebilirsiniz.

Vape E-Sigara İçin Mobil Uygulama
Elektronik sigara kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış bir akıllı telefon uygulaması olan Vape, e-sigara kullanıcılarına pek çok farklı imkan sunuyor. Bunlar arasında kendi e-likitlerinizi yapabilmek için kolaylıkla reçetelere ve e-likit tariflerine kolayca ulaşabilmenizden, mod elektronik sigaralardaki ohm ve watt ayarları ile ilgili yardımcı araçlara kadar ihtiyacınız olan her şeyi Vape e-sigara mobil uygulamasında bulabilirsiniz. Uygulama, Android telefon ve tabletler için bedava olarak indirilebiliyor. Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilmeniz mümkün.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here